Wie zijn wij?

Koploper in toekomstgerichte organisatieontwikkeling

Progressional People doet het net even anders. We houden mensen en organisaties een spiegel voor. We zijn de slijpsteen voor de denkgeest van zorgbestuurders en HR-professionals. We prikkelen, stimuleren en sparren.

We dagen mensen en organisaties uit. Om kritisch naar zichzelf te kijken. Om een nog betere versie van zichzelf te worden. We helpen mensen en organisaties op een niet conventionele manier om voorop te lopen, om de beste te worden en de beste te blijven. Wij denken dat het anders en beter kan in de zorg. Met gelukkige medewerkers en tevreden cliënten als resultaat.

Maatwerk

Elke zorgorganisatie en elk mens is uniek. Daarom gaan we voor maatwerk. We gaan met u in gesprek om uw behoefte in kaart te brengen en helpen u stap voor stap verder. Of uw vraag nu te maken heeft met strategische personeelsplanning, talentontwikkeling, teamontwikkeling of leiderschap. Of misschien durft u het aan om uw hele organisatie om te wentelen naar het gedachtengoed van Ricardo Semler, waarbij vrijheid, vakmanschap en verantwoordelijkheid de pijlers zijn.

Hoe werken we?

We trainen, coachen en reiken modellen, programma’s en methodieken aan. Die we op basis van praktijkervaring en kennis van organisaties vaak ook zelf ontwikkelen. Ons team bestaat uit een combinatie van door de wol geverfde professionals en jonge out-of-the-box denkers en doeners. We werken daarbij samen met gerenommeerde visionairs en ervaren zelfstandige specialisten.

Kennis van de zorg

Wij kennen de zorg door en door. We weten welke ontwikkelingen er op de zorg afkomen binnen de diverse branches. We weten zelfs welke zorgberoepen er gaan verschijnen en welke er verdwijnen en hoe we daar intelligent op kunnen anticiperen.

In onze kennis worden we gevoed door FWG, het advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg en initiatiefnemer van Progressional People. We maken inzichtelijk wat er moet gebeuren om zelfsturing, e-health, ambulant werken en andere ontwikkelingen, succesvol te implementeren. Voor mensen, processen, functies en kosten. Daarnaast adviseren en ondersteunen we bij strategische organisatie keuzes, redesign van organisaties en bij de ontwikkeling van mensen op alle niveau’s.

Koplopers in de zorg kiezen daarom voor Progressional People.

Wilt u lezen hoe onze klanten samen met ons progressie doormaakten? Lees de klantcases

Progressional People is onderdeel van FWG.