Vacature: Ervaren adviseur/trainer (36 uur)

Progressional People is dé partner voor toekomstgerichte organisatieontwikkeling in de zorg. Leunend op trendonderzoek en praktijkervaring helpen we bij het (her)ontwerp van organisaties en bij talentontwikkeling op elk niveau. We werken samen met partners zoals het Semco Style Institute en Rudy Vandamme. Progressional People is een label van onderzoeks- en adviesbureau FWG.

Progressional People zoekt versterking van het team met een:

Ervaren adviseur/trainer (36 uur)

Als adviseur/trainer ben je sparringpartner voor organisaties in de zorg, die bezig zijn met thema’s als zelfsturing, talent- en teamontwikkeling en leiderschap. Je ontwerpt programma’s en voert deze uit in de vorm van het trainen en coachen van managers en professionals. Soms samen met een collega of partner dan weer zelfstandig. Daarnaast voer je assessments uit en maakt daarbij de rapportages. Je onderhoudt je netwerk en bouwt dit uit zodat je net als je collega’s nieuwe opdrachten inbrengt. Je bouwt samen met je collega’s aan de ontwikkeling van ons team en de koers van het bedrijf.

Wie zoeken wij

Je hebt een warme en stevige persoonlijkheid. Je bent ontwikkelingsgericht, commercieel, een teamplayer met humor. Je kunt je verbinden op alle niveaus binnen organisaties. Je hebt een visie op organisatieontwikkeling, staat open voor nieuwe inzichten en sluit aan op de organisatie en de fase waarin deze zich bevindt. Je hebt uiteraard reflecterend vermogen en de drive om te blijven leren en je zelf te ontwikkelen.

Profiel

  • 5 tot 8 jaar ervaring in advisering, training, coaching, gedragsontwikkeling en assessments, bij voorkeur in de zorg
  • afgeronde relevante opleiding op WO-niveau, bij voorkeur gedragswetenschappen
  • aanvullende beroepsmatige trainingen
  • kennis van verschillende (interventie)technieken en modellen

Wat bieden wij?

Een plek in een team van gedreven mensen die elkaar stimuleren en van elkaar leren. Een innovatief bedrijf waar ruimte is voor jouw ondernemerschap, initiatieven en ambities. Een passend salaris conform de cao GGZ en een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Enthousiast geworden?

Je kunt je interesse in deze functie tot 10 december 2018 kenbaar maken door je cv en motivatie te sturen naar info@progressionalpeople.nl. We starten de procedure met speeddatesessies (18 en 20 december) waarin we elkaar kort ontmoeten. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ilse Dijkstra, Manager bij FWG Progressional People, 030- 2669450.