Eveline Hadewegg Scheffer

Adviseur

“Ik gun het iedereen om met plezier naar het werk te gaan!”

“Bij het afnemen van assessments en talentenscans vind ik het vooral mooi om te zien dat iemand zich bewust wordt van zijn sterke punten en talenten. Iedereen heeft een uniek talent. Door talent inzichtelijk te maken kun je het gericht inzetten voor de doelen van de organisatie en behoeften van cliënten. Ook wordt duidelijk hoe je je team kunt versterken en waar anderen jou kunnen aanvullen.

Mijn hart ligt bij teamontwikkeling. Als team sta je veel sterker dan alleen. Als hockeyer weet ik dat de kwaliteiten van individuele teamleden niet bepalend hoeven zijn om een wedstrijd te winnen. Belangrijker is dat het team goed samenwerkt en samen voor hetzelfde doel gaat.

Hoewel ik graag kijk naar wat er al goed gaat, zie ik ook altijd de groeimogelijkheden. Ontwikkelingen in de maatschappij gaan zo snel dat ik geloof dat het voor iedereen noodzakelijk is om zich te blijven ontwikkelen. Voor je toegevoegde waarde, maar ook omdat het werk daardoor aantrekkelijk blijft. Ik gun het iedereen om met plezier naar het werk te gaan.”