Inschrijving Nationale HR Zorg Award 2018 geopend

29/05/2018

Het beste project voor meer werkplezier

De inschrijving is gestart! Na een succesvolle lancering van de HR Zorg Award in 2017, met maar liefst 50 inzendingen, is vanaf 15 mei 2018 de inschrijving gestart van de tweede editie. Inschrijven kan tot 13 augustus 2018.

Plezier op het werk

In de zorg draait het om mensen. Met alle ontwikkelingen vragen we veel van ze. En.. er is een tekort. Het aantal moeilijk vervulbare vacatures neemt toe. Vanuit HR ligt er een belangrijke rol in ‘boeien en binden’ door plezier op het werk te stimuleren. Met het insturen van innovatieve en succesvolle projecten kunnen zorgorganisaties elkaar inspireren om te groeien als aantrekkelijk werkgevers.

Winnaar van vorig jaar

Vorig jaar was Cello de winnaar van de juryprijs met het project Leer en Versterk (LEV). Dit project, dat vernieuwend onderwijs voor medewerkers, studenten én cliënten op de werkplek mogelijk maakt, is door de jury gekozen als het meest innoverende project dat bijdraagt aan werkplezier. Initiatiefneemster Lonneke de Laat was positief verrast door wat het winnen van deze prijs teweeg heeft gebracht. “Felicitaties stroomden binnen en de media pakte het op. Ook werden we veel gebeld door zowel onderwijs- als zorginstellingen die meer wilden weten over de aanpak. De HR Zorg Award heeft een positieve impuls gegeven om LEV groot te maken.”

Jury

De vakjury, onder leiding van Philadelphiabestuurder Greet Prins, bestaat uit Hester Vermeulen (Radboud Universiteit), Marita Bossers (Planetree), Tjitte Alkema (NVZ), Lonneke de Laat (Cello Zorg) en Elise Merlijn (FNV).

Voor vragen kunt u contact opnemen met Iris Brummelhuis, projectleider van de HR Zorg Award via 030 – 2669400.