HR-event 2018: hét festival van werkplezier!

20/06/2018

Na een succesvol event in 2017, organiseert FWG Progressional People op dinsdag 25 september ‘Het festival van werkplezier’. Wilt u deze dag meemaken en bomvol inspiratie en nieuwe inzichten naar huis?

Mensen die in de zorg werken zijn gepassioneerd en toegewijd. Terwijl werkstress en ook het aantal regels en protocollen hoog is. Vacatures nemen toe. Hoe kunnen we samen zorgen voor meer werkplezier in de zorg, zodat medewerkers blijven én de zorg aantrekkelijker wordt voor nieuwe en jonge mensen?

Tijdens ‘Het festival van werkplezier’ neemt dagvoorzitter Sabine Uitslag u mee in de beweging naar minder regels, meer werkplezier. Stand-up filosoof Martijn Aslander geeft op geheel eigen wijze zijn visie op werkplezier, hij is meester in het verbinden van mensen, informatie en ideeën en schrijver van de boeken ‘Nooit af’ en ‘Easycratie’. Corporate Rebels Freek en Catelijne reisden de wereld over op zoek naar ’s werelds meest inspirerende organisaties, zij delen hun inzichten en ervaringen. Daarnaast zijn er maar liefst 5 verschillende praktijksessies met bekende zorgorganisaties en wordt de Nationale HR Zorg Award uitgereikt!