Congres ‘Zorgkrapte’

  • 14/06/2018
  • 9:00 am
  • Veenendaal

Praktische oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt.

Zelfs minister de Jonge heeft buikpijn van het personeelstekort in de zorg! En, hij is vast niet de enige. Onderzoek wijst uit dat het personeelstekort in 2022 wordt geschat op ongeveer 100.000 tot 125.000 professionals. Geen wonder dat er mensen wakker liggen van deze cijfers. Wat te doen?

Tijd voor een dag vol praktische oplossingen!

Op 14 juni organiseert BSL het congres ‘Zorgkrapte’. Het congres is bedoeld voor professionals in de zorg, zoals HR medewerkers, managers, officemanagers, raad van bestuur, raad van toezicht en teamleiders. De verschillende programma onderdelen geven antwoord op vragen als ‘Hoe wordt je een populaire werkgever?’ en ‘Op welke manier zorg je dat het personeel niet wegloopt?’

Progressional People

Tijdens één van de workhops neemt Joris Kuppens de deelnemers mee in de beweging van minder regels, meer werkplezier. In 5 stappen leert men de belangrijkste principes van Semco Style Healthcare organiseren via de weg van vertrouwen (autonomie), verantwoordelijkheid (zelfmanagement), verbinding, creativiteit en transparantie. Deelnemers krijgen live een spiegel voorgehouden over hoe Semco zij zelf zijn en of men klaar is om de eerste stap te zetten naar een Semco Style Healthcare-geleide organisatie, op weg naar gelukkige cliënten én medewerkers.