Uitreiking Nationale HR Zorg Award 2019

  • 01/10/2019
  • 9:00 am
  • KAF, Almere

In de zorg draait het om mensen. Met alle ontwikkelingen vragen we veel van ze. En.. er is een tekort. Het aantal moeilijk vervulbare vacatures neemt toe.

Vanuit HR ligt er een belangrijke rol in ‘boeien en binden’ door plezier op het werk te stimuleren. Wij willen graag weten hoé u dat doet. Zodat we met de beste ideeën anderen kunnen inspireren en samen de zorg verder kunnen helpen.

Aan wat voor projecten kunt u denken?

Heeft u een idee of project om medewerkers meer vertrouwen en regie te geven? Ruimte te maken voor talent, passie en vakmanschap? Of zijn er andere manieren om werkplezier te vergroten? U kunt u ook laten inspireren door enkele cases van de voorgaande jaren.

De prijs

De winnaar ontvangt de bokaal, als stimulans voor vernieuwend (HR)-beleid dat positieve invloed heeft op het thema werkplezier. Daarnaast krijgt de winnende organisatie ondersteuning van FWG Progressional People ter waarde van 10.000 euro, om de plannen verder uit te werken of opvolging te geven. Denk aan talentenscans, trainingen Semco Style, coachend leiderschap. Of misschien kiest u voor advies en ondersteuning op maat, passend bij úw HR-project.

Publieksprijs en eervolle vermelding

Naast de juryprijs wordt er een publieksprijs uitgereikt en een eervolle vermelding. Ook voor deze winnaars is er een (kleinere) bokaal. Alle winnaars mogen na de feestelijke uitreiking met enkele collega’s aanschuiven aan ons eventdiner. Natuurlijk is er media aandacht rond de winnende projecten, wat een mooie kans is om als je als goed werkgever te profileren.

Meer informatie over de Nationale HR Zorg Award >