Koerskaart

Koerskaart leiderschap

Wat is een Koerskaart? Stelt u zich daar eerst een gestructureerde en open dialoog bij voor, waarin het specifiek over leiderschap gaat. Wat is de kern van succesvol leiderschap? Wat is de stijl die bij u en uw medewerkers past? Wat moet u daarvoor oppakken en wat misschien wel laten liggen…? Stelt u zich bovendien voor dat er binnen 2 uur een aantal resultaten wordt geboekt in dat gesprek: een visie die u op het lijf geschreven is én inzicht in wat ieder van de deelnemers daarin nog te leren en te doen heeft.

Onze Koerskaart leiderschap wijst u stapsgewijs de weg in het hierboven beschreven gesprek met een aantal kritische vragen, prikkelende films en interactieve opdrachten.

Deze managementgame, die wij samen met Rudy Vandamme hebben ontwikkeld, faciliteert een krachtige, resultaatgerichte discussie en is geschikt voor kleinere (management)teams en grote groepen. Denk bijvoorbeeld aan inzet van de kaart bij een werkconferentie, heidag, MT-overleg of een beleidsvoorbereidende bijeenkomst rondom leiderschapsontwikkeling.

Nieuwsgierig?

Neem vrijblijvend contact op met Valentijn Spit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer over de Koerskaart-methodiek op koerskaart.nl

Koerskaart Leiderschap WEB2